11.09.2019  |  Business  |  Branschnytt

Indiska lanserar nytt butikskoncept

Kundupplevelsen står i fokus.

Under augusti och september slår Indiska upp portarna till ett nytt butikskoncept i fyra butiker runt om i Stockholm och öppnar även ett nytt showroom. Fokus ligger på en varm, välkomnande atmosfär där kunden står i centrum. Utöver en helt ny shop-in-shop butik på Åhléns Fridhemsplan får också butikerna på Drottninggatan, Odenplan och i Fältöversten ett rejält ansiktslyft.

”Vi jobbar stenhårt med att modernisera Indiska, men att behålla värmen och historien som finns i varumärket. Jag tycker våra nyrenoverade butiker reflekterar hur vi ser nya Indiska och ser fram emot kundernas reaktioner”, säger Karin Lindahl, vd på Indiska.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.