27.12.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Kasthall designar digitaltryckt matta för Bank Hotel

Ny teknologi öppnar upp för större flexibilitet gällande storlek, färg och form.

Kasthall Design Studio tillämpar en ny digital tryckteknik för två projekt i offentlig miljö, Nordiska Kompaniet och nyöppnade Bank Hotel i Stockholm. För Bank Hotel har designstudion tagit fram en heltäckningsmatta till baren Papillon. Mattan har en mörkgrön bas med mönster i art nouveau-stil av blommor och fjärilar (papillons på franska). Inspirationen kommer från franska tapeter. Den nya tekniken möjliggör för Kasthall att skapa digitaltryckta mattor i nästintill obegränsad storlek, samt med enorma kombinationsmöjligheter gällande färg, form och mönster.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.