13.12.2018  |  Interior  |  Textil

Klässbols klassiker i nya färger

Ett prisbelönt mönster, nu med uppdaterad palett.

Det prisbelönta mönstret Gåsöga från Klässbols Linneväveri lanseras nu i fem nya färger från varumärkets uppdaterade färgbibliotek. De nya färgerna är puderrosa, rostbrun, jeansblå, dimgrön och grafitgrå. Gåsöga togs fram i samarbete mellan Klässbols Linneväveri och Iris Hantverk (Margot Barolo och Ulrika Mårtensson). Mönstren hamnar slumpmässigt, vilket gör att ingen produkt är den andra lik. På bilden syns löpare i den likaså nya bredden 35 centimeter.

www.klassbols.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.