20.02.2018  |  Interior  |  Textil

Kvadrat lanserar samarbete med designduon Ronan och Erwan Bouroullec

Gardinkollektion samt textilutställning i varumärkets nya showroom.

Under Stockholm Furniture Fair 2018 presenterade det danska textilvarumärket Kvadrat en kollektion med grafiska och skulpturala gardiner designade av den franska designduon Ronan och Erwan Bouroullec. Den nya kollektionen består av de ljudisolerande gardinerna Rennes och Chainette. Tygerna delar samma basmönster, som förändras i uttryck i takt med att ljuset skiftar under dagen. De små oregelbundenheterna på ytan ger dessutom gardinerna ett handtillverkat uttryck. I anslutning till lanseringen kurerar bröderna Bouroullec även en textilutställning i Kvadrats nya showroom på Åsögatan på Södermalm. Installationen är en förhandsvisning av lokalen, som kommer att invigas senare under 2018.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.