10.10.2018  |  Interior  |  Textil

Skrynkliga sängkläder

Lovely Linen hyllar det operfekta.

Lovely Linen har sedan 1992 stått för vackra skandinaviska sängkläder i 100 % linne. Det svenska sängklädesföretaget har en förkärlek till det operfekta. Som de själva säger: det gör inget om ditt linne är lite skrynkligt så länge det känns behagligt mot huden.

Sänglinnet är tillverkat av 100 % linne. Att väva linne är en skandinavisk tradition som sträcker sig 1000 år tillbaka i tiden. Linnet har flera egenskaper som gör det till ett perfekt material att tillverka sängkläder av. Först och främst har det en mycket god förmåga att absorbera fukt, faktiskt upp till 50 % bättre än bomull som sängkläder ofta är tillverkade av.

Utöver att tillverka sängkläder producerar Lovely Linen bland annat dukar och servetter, liksom handdukar, kökshanddukar, grytlappar, förkläden och kimonos.

www.lovelylinen.se

-SSK
 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.