28.04.2023  |  Interior  |  Dekoration

Låt hemmet blomstra

Villa Styles från Villa Collection Denmark bjuder på vårnyheter som bjuder på massor av möjligheter att ge hemmet trendiga färger och former. Som alltid skapar de nya designerna från Villa Styles en helt unik stämning och ger hemmet en unik, personlig prägel.

Även om våren kommer med allt varmare dagar är det skönt att ha en pläd att kunna dra över sig, och att använda som dekorativt element i inredningen. Njut av de nya plädarna i ull, akryl och polyester som fås i grönt och brunt med måtten 200 x 130 cm, eller i en randig version i rosa/grönt/brunt/gult med måtten 170 x 130 cm.

Man lanserar också två nya vackra stolar i metall som mäter 55 x 43 x 82 cm. Den ena stolen är av grön metall med rosa klädsel i OEKO-TEX® standard 100-certifierad polyester på sits och rygg, medan den andra är i blå metall med brun klädsel. Stolarna matchar fint med exempelvis de nya tuftade mattorna, som hjälper till att mjuka upp rummet och ge det en personlig prägel.

www.villacollectiondenmark.com
-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.