06.05.2021  |  Interior  |  Outdoor

Låt oss träffas

Vi har lärt oss mycket under 2020, bland annat att mötas ute på nya sätt (nästan) utan hänsyn till vind och väder – det är goda vanor att ta med in i 2021. Och om det är något som kan samla oss utomhus så är det öppen, knastrande eld som lockar, fascinerar och värmer.
Den smarta eldstaden FireBox från Eva Solo inbjuder till utomhusmys och en förlängning av sommaren 2021, särskilt som den är fristående och kan placeras nästan var som helst på en plan yta.
Ved staplas längst ner och finns alltid nära till hands och en inbyggd skorsten leder röken ut på baksidan av eldstaden så att den inte stör. Eldstaden, som är i rosttrögt stål, blir bara vackrare med tiden och kräver ett minimum av underhåll. Ett måste för alla sällskapliga trädgårdsmästare.
www.evasolo.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.