31.05.2019  |  Furniture  |  Outdoor

Linjer av stål

Ny utomhusserie från Muuto.

Linear Steel är Muutos första utomhusserie, som kombinerar idéer om funktionalitet och tidlöshet tillsammans med diskreta detaljer för ett elegant uttryck. Med sina enkla linjer och ett modernt uttryck ger Linear Steel ett nytt perspektiv på utomhusmöbler.

”Linear Steel är designad utifrån idén att översätta ett tidlöst material till ett elegant och nedtonat uttryck för utomhusbruk. Serien är inspirerad av kombinationer – kombinationen av linjer, kombinationen av former och kombinationen av material”, säger seriens formgivare, Thomas Bentzen.

Linear Steel består av ett bord och en bänk i olika storlekar. Möblerna tillverkas i pulverlackerat stål för ett matt uttryck och kommer i fyra olika färger, Black, Off-white, Dark Green och Burnt Orange.

www.muuto.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.