09.01.2020  |  Business  |  Branschnytt

The Lobby stänger

Lärdomar implementeras på andra handelsplatser.

Utmaningarna för delar av den fysiska handeln har tvingat lokaluthyrare att tänka i nya banor. I april 2018 invigdes AMF Fastigheters testplattform The Lobby i MOOD-gallerian i Stockholm, en pop up-yta där närmare 300 varumärken och handelskoncept arrangerat olika aktiviteter sedan dess. I början av 2020 kommer verksamheten att avbrytas. AMF Fastigheter säger i ett pressmeddelande att lärdomarna från The Lobby kommer att implementeras på bolagets andra handelsplatser.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.