16.11.2017  |  Interior  |  Branschnytt

Lumitoro utökar sortimentet med inredningsaccessoarer

Det svenska smyckesvarumärket Lumitoro kombinerar konstnärlig kreativitet med avancerad 3D-printteknologi, för att designa sina innovativa och personliga kollektioner.

Nu utökar företaget, med designer Roberto Chaves i spetsen, sitt sortiment genom att ta fram även inredningsaccessoarer i material som trä, keramik, glas och filt. Glasunderläggen i Voronoi-serien, som finns även som smycken, är tillverkade i filt och mönstret är baserat på Voronoi-diagrammet, vilket man i naturen kan se bland annat på sköldpaddsskal och på giraffens skinn. 

www.lumitoro.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.