08.02.2020  |  Furniture  |  Branschnytt

Möbelmässan utser framtida klassiker

Årets vinnare är...

2020 års vinnare av Born Classic är bordet Ettore, som är formgivet av Åsa Jungnelius för Källemo. Born Classic är ett nyinstiftat designpris (2019), som delas ut av Stockholm Furniture & Light Fair i samarbete med auktionshuset Bukowskis. Priset går till en ny produkt, med potential för att bli en framtida klassiker. Produkten ska vara formgiven av en designer och/eller tillverkad av en producent från Skandinavien. Juryn utgörs av Eva Seeman, Henrik Åberg och Jonatan Jahn från Bukowskis. Övriga nominerade för 2020 var: AVS lampa, av Anna von Schewen för Bsweden, Goma stol, av Thomas Sandell för Made by Choice, Laulu skåp, av Matti Klenell för Made by Choice samt Lyra vilfåtölj, av Andreas Engesvik för Fogia.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.