23.01.2019  |  Dining  |  Tabletop

Mönster nr. 1

Musselmalet Räfflat och Blå Mega Räfflat utökas med nya delar.

Musselmalet Räfflat var Royal Copenhagens första och mest hållbara mönster – och är därför även känt som "Mönster Nummer 1". Sedan det skapades 1775, är det eleganta porslinet med den välbekanta handmålade blå blomsterdekorationen ovanpå en räfflad yta en sann klassiker. Trots en fantastisk historia har ändå den mest ikoniska designen med jämna mellanrum betraktats med nya ögon, och år 2000 presenterades Blå Mega Räfflat-kollektionen med stor framgång.

Nu lanserar Royal Copenhagen nya delar till både Musselmalet Räfflat och Blå Mega Räfflat i form av nya mellanstora skålar, en liten fyrkantig tallrik för servering av bland annat kanapéer, små förrätter och tapas. Den fyrkantiga formen ger också möjlighet till att gruppera tallrikarna så att de tillsammans bildar ett större rumsindelat fat. Till Blå Mega Räfflat-kollektionen finns en elegant skål på fot.

www.royalcopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.