02.01.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

Maze Interior firar 15-årsjubileum

Allt började med stilrena F-shelf.

Sedan 15 år tillbaka har svenska Maze Interior tillverkat minimalistisk och funktionell inredning för en stilren och smart hemmamiljö.

Det hela började 2003 med hyllan F-Shelf, som designades av Kent Johansson och än idag är en pålitlig produkt i företagets sortiment.

För sex år sedan tillträdde Lotta de Visscher som VD för Maze Interior och hon är numera även varumärkets Creative Director. Idag omsätter Maze Interior runt 20 miljoner och har en stor del av sin produktion förlagd i Sverige, vilket möjliggör noggrann kvalitetskontroll och miljömedvetenhet från idé till slutprodukt.

Företaget arbetar efter visionen ’slow production’, vilket innebär design som varar länge, med anständiga löner och bra arbetsförhållanden, som gör så lite åverkan på miljön som möjligt.

www.mazeinterior.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.