11.02.2020  |  Furniture  |  Design

Moon table

Broste Copenhagens vinterkollektion 2019/20 är en hyllning till livets enkla glädjeämnen.

Bland nyheterna i Broste Copenhagens vinterkollektion för 2019/20 finns ett matbord i design av den danska formgivaren Maria Berntsen. Det nya designsamarbetet mellan Broste och Maria Berntsen handlar om individualitet och om utmanande ny och modern design i en nordisk kontext. Baserat på en gemensam filosofi är det nya bordet, Moon table, skapat och utvecklat för att bjuda in användaren till att ta del av designprocessen, genom att ge möjlighet till att ändra vissa delar av möbeln efter funktionella och visuella preferenser.

Moon table är designat med fokus på stabilitet, funktionalitet och karaktär, vilket kommer till tydligt uttryck genom minimalistisk, tidlös design och material av hög kvalitet. Konstruktionen och utseendet har tagits fram genom modellering och visualisering, där resultatet är ett lätt och luftigt uttryck.

www.brostecopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.