15.11.2017  |  Bloom  |  Accessories

När julens vin ska avnjutas i ett vackert glas

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det typiska rödvinsglaset är större än ett vitvinsglas, och det ger därför bättre möjlighet att njuta av vinets arom. Dessutom försvinner lite av garvsyrans bitterhet från vinet, och därmed har rödvinsglaset skapats för en större smakupplevelse.

Det gamla danska märket Lyngby Glas har uppnått stor popularitet och lanserar flera vackra rödvinsglas, som du kan avnjuta julens vin ur. Ett av dem heter Lyngby Glas Melodia, och det kristallklara glaset har designats med moderna fasettslipningar.

Priset för 4 st är 399,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.