14.03.2018  |  Dining  |  Accessories

Nuance termos med vakuumeffekt vinner internationellt designpris

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nuance termos håller temperaturen länge Nuance termos har utvecklats med vakuumeffekt, som betyder att värme- och köldförlusten minimeras, och därför håller den ekstraordinära termosen dina drycker kalla i 24 timmar och varma i 12 timmar.

Termosen är 100 % tät, och eftersom den är tillverkad av stål är den också ytterst hållbar och därmed väl lämpad att ta med sig till all slags aktiviteter från träning till jobb, på pisterna, på stranden, på vandring - och alla andra platser - och så passar den i bilens kopphållare.

Flaskans mjuka, organiska form framhävs av de tre fina färgerna och locket i blankt stål.

Nuance termosar fås från vecka 20 och i två olika storlekar: 360 ml till kr. 349,00 och 500 ml till kr. 389,00.

Om designpriset If

Designpriset If är ett av världens mest eftertraktade designpriser och en internationell kvalitetsstämpel. Det prestigefyllda priset ges genom en bedömning av en internationell jury bestående av en lång rad erkända formgivare.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.