23.07.2019  |  Business  |  Ledning & drift

Ny designchef på Ikea

Eva Lilja Löwenhielm tillträder i september.

Den första september tar formgivaren Eva Lilja Löwenhielm över positionen som designchef på Ikea of Sweden. I sin roll kommer hon att leda företagets interna designavdelning och ansvara för utvecklingen av Ikeas designidentitet.

"Jag har alltid beundrat Ikea för deras möjligheter att göra skillnad i vanliga människors vardagsliv. Jag ser fram emot att vara med och leda designarbetet tillsammans med mitt framtida team och kollegor", säger hon.

Eva Lilja Löwenhielm är utbildad på Beckmans Designhögskola. Hennes relation med Ikea började redan 1996 under ett stipendieprojekt och sedan dess har hon designat både möbler och accessoarer för företaget.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.