14.02.2018  |  Interior  |  Tabletop

Nya delar i serien Alv

En av Wik & Walsøes största serier växer.

Den norska designstudion Wik & Walsøe utökar sin klassiska serie Alv med tre nya delar formgivna av Linda Svedal Walsøe. Nyheterna består av två skålar och en vas, dekorerade i silver. Serien är tillverkad i fältspatporslin – ett material som bränns vid mycket hög temperatur, vilket gör porslinet extra tåligt mot yttre påverkan.

Alv, som är en av Wik & Walsøes största kollektioner, består sedan tidigare av 43 delar i både glas och porslin, och var en av varumärkets första serier som smyckades med den ikoniska älvan.

– Mönstret och dess betydelse har kommit att bli en viktig del i Wik & Walsøes historia och varumärke. För mig har det blivit en symbol för att göra det omöjliga möjligt, säger Linda Svedal Walsøe.

www.wik-walsoe.no

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.