08.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Nya profiler hos Stelton

Fredrik Hafenmyr tillträder som distriktschef.

Stelton Sverige har en ny distriktschef för södra och västra Sverige i och med Fredrik Hafenmyr, som tillträdde i augusti. Fredrik har mångårig branscherfarenhet från bland annat Verner&Verner samt Cervera. I leverantörsledet har han arbetat sedan 2010.

En annan nyhet bland Steltons svenska medarbetare är att Cia Christensson, tidigare distriktschef, nu har fått rollen som Country Manager. Så här säger hon själv om sitt karriärssteg: ”Efter många år i branschen som säljare känns det helt rätt att nu ta över rollen som Country Manager på Stelton. Hos Stelton och Rig-Tig har det skett en otrolig utveckling under de senaste åren. Jag är stolt över att få vara med och fortsätta utveckla varumärket på den svenska marknaden tillsammans med mitt team”.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.