25.06.2019  |  Business  |  Branschnytt

Nytt koncept för Tendence

Det nya konceptet ska locka både existerande och nya utställare till Frankfurt.

Från den 29 juni till den 1 juli 2019 kommer Messe Frankfurt och Tendence att välkomna ett stort antal nya utställare. Därutöver återvänder flera tidigare utställare efter en paus. Detta beror framför allt på mässans nya hallkoncept.

”Vi är glada över att det nya hallkonceptet har blivit så väl mottaget, och att vi har kunnat locka till oss så många förstklassiga utställare till vår väletablerade mässa”, säger Philipp Ferger, Group Show Director för Tendence. ”Det visar att det var ett riktigt beslut att förnya Tendence och att vi har en god förståelse för branschens behov”.

Nedan följer exempel på nationella och internationella utställare samt de som återvänder till Tendence i hallarna 8, 9, 11 och 12.

Hall 8 – Style City

För första gången kommer idén om en konceptbutik att fylla en hel hall, Style City i Hall 8. Årets nya utställare inkluderar T & K ScandicToys samt Calain, medan Auskin Europe och Schaubel återvänder efter en paus. Besökarna kan gå på upptäcktsfärd och hitta inspiration inom fem livsstilsuniversum: Modern, Earth, Urban, Cosy och Adventure.

Hall 9 – Moment Market

Moment Market är den perfekta platsen för professionella besökare, som vill fördjupa sig i den färgglada världen av presenter och dekorativa produkter för alla hem. Nya utställare i denna hall är Stearinos, Velas Hispaniola och Suvenix, medan Chr. Bollweg kommer att vara tillbaka och presentera ett omsorgsfullt sammansatt urval av trendiga idéer för dekoration tillsammans med romantiska bröllopstillbehör.

Hall 11 – Sunshine State

Området Sunshine State i Hall 11 kännetecknas av dekorativa produkter som gör årets soliga och varma månader ännu vackrare. En av utställarna är Duifs Florist Articles. John och Marcel Duivenvoorden och deras team har sålt tidlösa och vackra vaser, korgar och möbler i över 60 år. Nu återvänder de till Tendence.

Hall 12 – Design City

I Design City kan allt från traditionellt till modernt finnas – hela spännvidden av produkter inom premiumsegmentet. Efter att ha avstått från att ställa ut under ett par år kommer varumärken som Autare, Kreafunk och Uashmama att vara representerade igen. Nya utställare i detta område är Tica Copenhagen, Be Home, Anna Andreadi, Nord Deco och danska Specktrum. Specktrum grundades av två systrar, Anne och Kristina Laursen, och designar moderna tillbehör till hemmet.

Som en mässa för konsumtionsprodukter visar Tendence de nyaste trenderna och produkterna inom inredning, design, presenter, smycken, mode och livsstil. Besökarna kan låta sig inspireras av ett brett utbud från utställarna samt trendområden och det fackliga programmet. Mässan gör det därför möjligt för detaljhandlarna att samordna sina inköp på ett mycket fokuserat sätt och implementera inspirationen i sina egna butiker, för att säkerställa en framgångsrik verksamhet.

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.