06.02.2018  |  Interior  |  Accessories

Nytt universum till barnrummet av Michelle Carlslund och Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Illustratör och designer Michelle Carlslund har tillsammans med Södahl skapat ett helt nytt barnkoncept, som garanterat kommer att få familjens yngsta medlemmar att jubla.

Michelle Carlslunds enkla linjer är välkända, och hennes pastellfärgade universum med blyga djur, som förläget sluter ögonen när man tittar på dem, kommer många föräldrar också att nicka igenkännande åt.

Mittpunkten är en förtrollad slog bebodd av alla möjliga slags djur. Här kan allt hända, för här finns inga regler. Bara mångfald. Räven lever harmoniskt sida vid sida med tigern, och skogen är mjuk, vänlig och tillmötesgående att färdas i.

Södahls kompromisslösa kvalitet och Michelle Carlslunds fantasifulla universum tilltalar en bred grupp konsumenter som lägger vikt vid både design och kvalitet - en grupp som gillar ett uttryck som är enkelt, finurligt och sött, och där allt inte måste vara så fint, polerat och strikt färgkoordinerat. I Magic Forest finns massor av plats för lek och roliga påhitt. Precis som det ska vara på barnens område.

Serien innehåller två linjer: en svart/vit och en pastellfärgad, som kan mixas och matchas helt efter behag. Alla färger och motiv är noga utvalda och koordinerade så att de fungerar både tillsammans och var för sig.

De flesta produkter är 100% ekologiska.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.