25.10.2018  |  Interior  |  Belysning

Organiskt och industriellt

Ny lampserie från Halo Design.

Kontrasterna mellan industriell design och natur möts i den nya lampserien DC från Halo Design.

Lampskärmens matta metallyta och ekträbågen på lampan kompletterar varandra och skapar tillsammans en klassisk och funktionell design. De fina detaljerna i aluminium bidrar till att ge lampan sin finish och fulländar designen.

Lampserien DC består av en pendel i tre storlekar, en golvlampa med en och två armar, en bordslampa samt en vägglampa i två olika versioner. Hela serien finns i mattsvart och vitt.

www.halodesign.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.