25.01.2018  |  Kitchen  |  Tabletop

Palm

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Palm: Ny fräsch färg i sortimentet

På Le Creuset älskar vi nyttiga och gröna rätter där man använder säsongens råvaror. Därför introducerar vi den nya, fräscha färgen Palm som passar bra till vårens alla gröna och vegetariska rätter.

Den gröna färgen har redan tagit de skandinaviska vardagsrummen i besittning med dekorativa växter och grenar – nu har turen kommit till köken. Färgen Palm är dessutom 'på modet' då den till utseendet påminner om Greenery 15-0343, som PANTONE korade till årets färg 2017.

Grönt är skönt för ögat – och magen.

Den gröna färgen inbjuder till nyttig, grön mat.

Ta med maten utomhus och gå våren till mötes.

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.