27.02.2018  |  Interior  |  Accessories

Pappersklipp har inspirerat till årets påskduk från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Frågar du Södahl är det en sak som är helt avgörande när man ska designa en säsongsbetonad duk som ex en julduk eller påskduk: den ska vara långtidshållbar.

Södahls nya påskduk är långtidshållbar i både design och kvalitet - designen är diskret och klassisk på det eleganta sättet, och kvaliteten är den absolut bästa, så den kan användas igen och igen.

Easter Papercut heter Södahls nya påskduk, och motivet har inspirerats av pappersklipp och danska 'gäckbrev'. Duken skapar den perfekta bakgrunden för ett vackert, väldukat bord till påskfesten med familj eller vänner.

Södahl Easter Papercut fås i gul och teal i flera olika storlekar från vägl. pris 949,00 kr, och till duken hör också tygservetter för vägl. pris 249,00 kr för fyra st.

Både duk och servetter är tillverkade av 100% bomull i en damastväv med staincoat. Staincoat betyder att om du t ex spiller rödvin på duken kan du helt enkelt badda bort det, så att duken inte är 'förstörd' utan kan ligga kvar på bordet.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.