17.10.2017  |  Interior  |  Dekoration

Haphazard Places

Photowall fortsätter sitt samarbete med designstudion Lemon

Under hösten 2017 presenterar Photowall sitt andra designsamarbete med den sydafrikanska designstudion Lemon.

Kollektionen Haphazard Places består av 13 fristående tapetmönster som alla är inspirerande av detaljer ur vardagslivet. Lemon hämtar mycket av sin inspiration från små detaljer omkring oss, som de flesta kanske inte lägger märke till.

Den nya tapetkollektionen innehåller såväl bergslandskap i dova färger som abstrakta mönster och geometriska former i svart och vitt. I skapandet av kollektionen har man använt sig av en slumpmässig process, och låtit sig inspireras av allt från en pappersbit på marken till klotter på en vägg i centrala Johannesburg. Dessa intryck har sedan brutits ned till moderna grafiska mönster som tilltalar de flesta hem och stilar. 

www.photowall.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.