28.09.2017  |  Interior  |  Textil

Photowall samarbetar med konstnären Nadja Wedin

Tre nya mönster: Lovebirds, Blues och Purple Vein

Det svenska designvarumärket Photowall utökar nu sitt tapetsortiment genom ett samarbete med konstnären och illustratören Nadja Wedin, som har tagit fram en kollektion bestående av tre nya mönster: Lovebirds, Blues och Purple Vein.

Photowall har ända sedan starten samarbetat med nya och etablerade designers samt illustratörer för att skapa inspirerande och annorlunda väggdesign och tapeter.

De nya tapetmotiven är innovativa och personliga, och inkluderar bland annat undulater, fjärilar och blommor i härligt färgstarka miljöer.

Alla tre mönstren finns att köpa på Photowalls webbshop. 

www.photowall.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.