29.08.2017  |  Interior  |  Textil

Premiumlakan i ny färg

exklusiva sängkläder i biodynamiskt odlad ekologisk bomull

Svenska premiumvarumärket Ogland, som tillverkar exklusiva sängkläder i 100 procent biodynamiskt odlad ekologisk bomull, lanserar i augusti en ny sandfärgad nyans, Egypt Sand. Samtliga varumärkets sängkläder är vävda i Giza-bomull, som är den allra finaste långfibriga bomullen från Egypten. De har en trådtäthet på 600 TC, med fibrer som är upp till 6 cm långa, vilket ger en lyxig och följsamt mjuk känsla. Bakom Oglands design står Emma Hedberg, som tidigare bland annat har designat för Svenskt tenn.

www.ogland.com 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.