06.09.2019  |  Business  |  Branschnytt

Søstrene Grene öppnar flaggskeppsbutik

Dansk inredningskedja stärker sin närvaro i Sverige.

I augusti öppnade det danska heminredningsvarumärket Søstrene Grene sin första flaggskeppsbutik i Sverige på Gamla Brogatan i Stockholm. Bakom den nya butiken, som blir den andra Søstrene Grene-butiken i Stockholm, står franchisetagaren Per Holter-Schøyen.

Varumärket är byggt på berättelsen om de fiktiva systrarna Anna och Clara, som arbetar flitigt för att försköna vardagen för människor. Inspirationen till systrarna kommer från familjen Grene, som grundade Søstrene Grene år 1973 och som än idag äger och driver företaget.

Søstrene Grene har omkring 245 butiker i 16 länder.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.