20.12.2019  |  Business  |  Branschnytt

Sagaform förvärvar ON Interiör

Christer Hallberg ny VD från årsskiftet.

New Wave Group har genom ett inkråmsförvärv köpt verksamheten i ON Interiör, med varumärkena ByON, Victorian och Vakinme. Det innebär i praktiken att köpare till verksamheten är New Wave Groups dotterbolag Sagaform AB. Genom förvärvet stärker New Wave Group och Sagaform sin ställning på heminredningsmarknaden. De förvärvade varumärkena har en årsomsättning på cirka 45 miljoner kronor. I samband med köpet av ON Interiör tillträder Christer Hallberg som ny VD för Sagaform AB, vid årsskiftet. Han efterträder tidigare VD, Anna Lilja.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.