01.03.2019  |  Business  |  Design

Sagaform instiftar designpris

Vill skapa möjligheter i konkurrensutsatt bransch.

Sagaform instiftar nu ett helt nytt designpris för designstudenter inom skandinavisk interiördesign. Syftet är att lyfta fram unga talanger och skapa möjligheter i en hårt konkurrensutsatt bransch. Priset ska särskilt främja studenter med känsla för formgivning som förbättrar och inspirerar i vardagen. Det utlyses under januari, med sista ansökningsdag i slutet av april. Utdelningen sker i samband med Formex i augusti. Samtliga bidrag bedöms utifrån kriterier som designnivå, innovation, materialval, hållbarhet och utvecklingspotential. Juryn består bland annat av representanter från Sagaform AB. Vinnaren får chansen att realisera sin produktidé tillsammans med Sagaforms designchef samt tilldelas en prissumma på 25 000 kronor.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.