10.03.2021  |  Interior  |  Bad

Sammetsalger ger maximal återfuktninng

Ny serie från Compagnie de Provence

Compagnie de Provence lanserar en ny, maximalt återfuktande serie för ansiktet och kroppen med tvål, handkräm, ansiktskräm samt en bodylotion. Algue Velours innehåller naturliga oljor som olivolja och mandelolja i kombination med sammetsalger som odlats och skördats i medelhavet.

Förpackningarna har tillverkats med omsorg om naturen. Behållarna gjorda av glas eller återvunnen och återvinningsbar plast. All kartong är tillverkad av papp från hållbart förvaltade skogar och texten är tryckt med vegetabiliskt bläck. Svensk distributör är Sufraco.

www.sufraco.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.