01.07.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Se influencernas favoriter på Formland

Formland offentliggör vilka influencers som kan upplevas i Selected By.

I området Selected By på Formland kurerar tongivande influencers sina favoriter från mässans utställare. Till mässan i augusti har Selected By fått en ny placering, vilket innebär mer plats och mer synlighet.

Denna gång är det följande influencers från designbranschen och deras favoritprodukter som kan upplevas:

  • Anette Eckmann, som är trendexpert och ägare av Eckmann Studio, @eckmannstudiocopenhagen
  • Allan Torp, bloggare, influencer och ägare av bloggen Bungalow5, @bungalow5dk
  • Louise Dorph, designer, influencer och ägare av Louise Dorph, @louisedorph
  • Bahne i Frederiksberg Centret, som i fjol vann Designbasepriset och i våras blev korad som global vinnare av GIA Retail Award på International Housewares Show i Chicago.

Selected By har varit en fast del av Formland sedan Spring 2018. Området har tagits fram för att visa trender och tendenser i tiden genom ögonen på olika experter. Idén är att de utvalda ska inspirera, samt styla och tolka ett område med avstamp i sin egen stil, och på det sättet utmana allmänna tankegångar och skapa nya format för trender och produkter.

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.