22.06.2021  |  Interior  |  Tabletop

Sextio klassiska vaser 

Rosenthal hyllar Studio Line 

För 60 år sedan introducerade Rosenthal Studio Line, ett innovativt koncept där tillverkaren bjöd in nytänkande konstnärer, formgivare, modeskapare och arkitekter att skapa unika och limiterade porslinsprodukter. För att hylla 60 år av innovativ design lanserar nu Rosenthal Sixty & Twelve – en kollektion bestående av sextio vaser från Studio Line som återskapats i tolv aktuella färger. 
I kollektionen återfinns bland annat klassiker som Plissée av Martin Freyer (1968), Pollo av Tapio Wirkkala (1970), Arcus av Marcello Morandini (1983), Conio av Michele De Lucchi (1994), Fast av Cédric Ragot (2006) och Fondale av Office for Product Design (2017). 
www.rosenthal.de

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.