09.11.2020  |  Interior  |  Textil

Shyness öppnar julen med julstrumpor i spillmaterial

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu öppnar julen officiellt på Shyness. I och med det lanserar vi en liten serie skräddarsydda julstrumpor framtagna i överblivet tyg och tillbehör från Shyness serie-tillverkning.

Alla strumpor är unika och finns endast till försäljning online eller via butiken på Käringön

100:- från varje såld strumpa går till Käringöns Hembygdsförening, som arbetar med att bevara hembygdstraditionen på ön. Utformat julstrumporna har vi gjort i samarbete med Judith Fjellstedt från JF Peace design. Judith har sytt strumporna i sin ateljé i Göteborg.

"Shyness designidé bygger på inspiration från nationalromantiken och svensk historia som vi tvistar för att passa dagens hem och sätt att leva. Kombinerat med det brinner jag för att driva textilindustrin mot ett mer hållbart arbetssätt och det här är ett inspirerande arbete i den andan. Jag är också stolt över möjligheten att få dela en slant till Käringöns Hembygdsförening, som bedriver ett imponerande arbete med att bevara Käringöns historia", säger Anna Bilén VD och grundare.

Se kollektionen med julstrumpor här >>>

Mer från Shyness Interior AB

Shyness Interior AB

www.shyness.se

Shyness is a Swedish brand representing quality, style and graceful design, making your home your own blissful sanctuary

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.