04.09.2018  |  Interior  |  Tabletop

SINGLES – redo för din nästa designflirt?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark lanserar nu en kollektion med starka designprodukter som - en och en – kommer att charma sig in i din heminredning.

Jag smular inte – varken i sängen eller på bordet.

Citatet sitter på etiketten på en brödkorg från det danska designföretaget Zone Denmarks nya kollektion SINGLES.

Produkter med personlighet

SINGLES är en kollektion med välkända produkter som muggar, knivblock och hållare för hushållspapper, i moderna och färgglada nytolkningar, skapade i samarbete mellan Zone Denmark och välkända danska designers. Produkterna i SINGLES-kollektionen lanseras individuellt, de känns flirtiga och talar direkt till hjärtat hos alla som älskar bra design.

”Vi har strävat efter att ge varje produkt en personlighet i form av, exempelvis, ytor som man vill ta på, en humoristisk designfunktion och som skapar dialog med konsumenten. Målet är en produkt med en stark designprofil som kan stå ensam och inte kräver att man nödvändigtvis måste samla en hel serie”, förklarar Michael Bruun, Design & Brand Manager på Zone Denmark.

15 designutmärkerlser på två år

Zone Denmark har sedan 2016 mottagit hela 15 designutmärkelser – däribland tre stycken Red Dot Awards, tre stycken German Design Awards samt pris för Most Innovative Product på Maison & Objet i Paris 2017. Michael Bruun är säker på att det finns fler kandidater i den nya kollektionen.

SINGLES produkterna kommer att finnas i butikerna under hösten 2018.

Tags: Zone Denmark

Mer från Zone Denmark

Zone Denmark

https://www.zonedenmark.net/

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere.Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer  konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag.Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.