18.09.2019  |  Bloom  |  Design

Självvattnande växtlåda

Herb Organizer belönad med Red Dot Award 2019.

Innerkrukan i växtlådan Herb Organiser från Eva Solo har ett självvattnande system som ser till att kökets kryddväxter inte behöver vattnas på flera dagar. Det ger örterna de bästa förutsättningarna för att växa. Vattenreservoaren rymmer upp till en halv liter och det som behövs är att regelbundet fylla på vatten, resten klarar systemet själv. Herb Organiser har praktiska handtag och rymmer upp till tre normalstora örtväxter. Produkten belönades nyligen med designpriset Red Dot Award 2019.

www.evasolo.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.