30.03.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Snacket går om detaljhandelns framtid

Trendstefan och Robert Nehmé lanserar nytt butikskoncept.

Snack är ett nytt kreativt detaljhandelskoncept som har tagits fram av trendspanaren Stefan Nilsson och konceptutvecklaren Robert Nehmé. Butiken existerar i pop up-format, som dyker upp en gång i månaden under två dagar under hela 2020. Alltid på olika platser. Det första eventet sker den 23–24 april på Clarion Hotel Sign i Stockholm, i form av en stickling- och odlingsbutik (med viss aktivitet under hela perioden den 1-30 april), som ska få utgöra ett andrum för besökaren under den rådande situationen med coronaviruset och covid-19. Med Snack vill Stefan och Robert visa att den fysiska butiken kanske inte har spelat ut sin roll, som många anser. Utan snarare att dess roll har förändrats, till en plats för inspiration, upplevelser och fysiska möten (bara inte just när det samtidigt pågår en pandemi). All Snacks kommunikation sker via dess Instagram-konto @selectedsnack.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.