17.04.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Snart dags för Interzum på Kölnmässan

Anordnas vartannat år med ett brett utbud av produkter inom möbelproduktion och inredning.

Den 21 till 24 maj slår branschmässan Interzum upp sina dörrar på Kölnmässan i Köln. Mässan anordnas vartannat år och visar ett brett utbud av produkter inom möbelproduktion och inredning, som till exempel fanér, parkettgolv, mineralmaterial, ytbehandlingar, belysningssystem, halvfabrikat för skåp, kök, lås, kontor och modulmöbler, maskiner för klädsel och sängkläder samt stoppmaterial. Dessutom presenteras ett antal specialområden, bland annat trends in surfaces & wood design, digitalization, digital printing samt tiny spaces: living in compact homes.

Interzum 2019 kommer att ha drygt 1700 utställare från 60 länder, på en utställningsyta som uppgår till 187 400 kvadratmeter fördelat på nio hallar. Besökarantalet väntas bli 69 000 personer från 152 länder. Det finns ett antal svenska företag på plats, till exempel Eton Systems, Roca Industry, Swedstyle och Möbelimport Sweden. Mässans representant i Sverige är mässarrangören BraMässor.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.