09.10.2018  |  Interior  |  Design

Stilrent framför brasan

Svenskdesignade accessoarer för den öppna spisen.

Det unga svenska varumärket Eldvarm tillverkar stilrena och eleganta accessoarer för den öppna spisen. Setet Emma består av tång, borste, skyffel samt en ihålig käpp, som kan användas både för att blåsa liv i elden och för att flytta om veden efter behov. Verktygen hänger på en praktisk hållare. De är tillverkade i pulverlackerat stål, FSC-certifierat trä, en blandning av tagel och tampikofiber för borsten samt mässingsskruvar.

www.eldvarm.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.