27.09.2017  |  Furniture  |  Accessories

Stor flexibilitet kännetecknar den nya inredningsserien från Nuance

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med den nya Nuance interiörserien har det skapats en serie med rena linjer och definierade båglinjer, där man har lyckats kombinera estetisk design med bra, funktionella egenskaper.

Serien består av två hyllor, en väggmonterad tidskriftshållare och krokar, som har utvecklats av designduon Steffensen & Würtz, som här preciserar bakgrunden för designen:

"Vår önskan var att skapa en förvaringsserie med en mycket flexibel formgivning, som inbjuder till många användningsmöjligheter. Därför kan produkterna också vändas och kombineras på flera sätt, och det ger möjlighet att skapa olika grafiska formationer och ge inredningen en personlig prägel".

Produkterna kan användas i alla hemmets rum - t.ex. kan tidskriftshållaren även fungera som väggmonterat sängbord eller entrébord.

Hyllorna kan ingå som dekorativa och funktionella element under t.ex. speglar eller som kryddhylla i köket.

De enkla krokarna kan passa in överallt, och kan t.ex. användas att hänga smycken på, eller till handdukar och diskhanddukar.

Fakta om hyllor och krokar:

Serien är tillverkad av 2 mm vacker, svart pulverlackerad metall och består av:

Hylla, 50 x 12 x 4 cm - kr. 269,00

Hylla, 80 x 18 x 4 cm - kr. 399,00

Väggmonterad tidskriftshållare 25 x 10 x 40 cm - kr. 439,00

Krokar, set med 2, 9 cm - kr. 99,00.

Design: Steffensen & Würtz

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.