23.09.2021  |  Furniture  |  Design

Svängig sittmöbel

Lammhults presenterar Corso

En av årets svängigaste möbelnyheter är fåtöljen Corso, designad av Peter Andersson för Lammhults. Iden till konstruktionen uppstod som en lek med linjer i hans skissblock.
”De tvådimensionella linjerna, som som intiutivt kändes så självklara, har översatts till en sammanhängande loop av stålrör”, berättar han.
Designen använder en minimal mängd stoppning utan att gör avkall på komforten och alla delar är lätta att ta isär för att bytas ut eller återanvändas.
www.lammhults.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.