13.02.2019  |  Business  |  Branschnytt

Täby är stockholmarnas favoritcentrum

Fastighetsägaren Unibail-Rodamco-Westfield tar storslam.

Täby Centrum har Stockholms nöjdaste kunder. Det framgår av undersökningen Stockholmarnas favoritcentrum som Evimetrix genomför varje år. Ägaren Unibail-Rodamco-Westfield tar storslam eftersom företagets Mall of Scandinavia och Nacka Forum tar andra- och tredjeplatsen.

För att få nöjda kunder är det viktigt att centrumet har en trivsam atmosfär. Faktorer som utbud av affärer och kvalitetsnivån i centrumets affärer har naturligtvis också betydelse för bedömningen. Störst ökning av andelen månadsbesökare hade Farsta Centrum följt av Sickla Köpkvarter och Liljeholmstorget.

Evimetrix är ett oberoende partnerägt konsultföretag som grundades 2008.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.