15.01.2019  |  Interior  |  Accessories

Till hederliga herrar

Gentlemen's Hardware fokuserar på presentartiklar för män.

Varumärket Gentlemen’s Hardware grundades 2011 hos Wild & Wolf i Bath i England, som ett försök till att skapa presentartiklar för män. Fokus ligger på verktyg, utrustning, outdoor samt bad- och groomingprodukter. Den senaste kollektionen är lite ”vildare”, med mer naturmaterial, som trä och kork, både till produkter och förpackningar. Perfekt att ta med sig ut på upptäcktsfärd i skogen, vildmarken eller storstadsdjungeln. ”Nu börjar äventyret”, som varumärket själva säger.

Svenska Ohlsson & Lohaven har samarbetat med Wild & Wolf i mer än 12 år och representerar alla deras varumärken i de nordiska länderna, där kollektionerna finns att köpa i tusentals butiker.

www.ohlssonlohaven.se

Formland: D: 3130

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.