06.10.2021  |  Interior  |  Accessories

Trio fyller fem

Klong planserar Ania Pausers kruka i nya färger

I höst lanserar Klong krukan Trio i två nya färgställningar –  en jubileumsutgåva i Klongs djupt mörkröda signaturfärg och en vilsam beige nyans. Trio introducerades 2016 och finns i tre olika storlekar och två mönster. För designen står formgivaren och konstnären Ania Pauser.
”Tidigt i designprocessen ville vi att en mörkröd Trio skulle adderas till kollektionen. Därför var det självklart att låta vår jubileumsutgåva färgsättas av just den mörkröda signaturfärgen”, säger Eva Hjertberg, vd på Klong.
www.klong.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.