26.02.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Två nya Miobutiker på samma dag

Tillgänglighet en viktig tillväxtfaktor.

I början av februari öppnade Mio nya butiker i både Bollnäs och Linköping på samma dag. Totalt har kedjan nu 72 butiker.

”Vi investerar för fortsatt tillväxt och tillgänglighet är en av de vinnande faktorerna. Jag är övertygad om att Mio är efterlängtade i Bollnäs, som är en helt ny marknad för oss, men också i Linköping där vi nyetablerar oss”, säger vd Björn Lindblad.

I tillväxtstrategin ingår både en digital satsning och fler butiker under året. Parallellt investeras även i centrallagret i Tibro.

www.mio.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.