24.10.2019  |  Business  |  Branschnytt

Utbildning och teambuilding under Önskas årsmöteshelg

Samtliga butikschefer på plats.

Under en helg i oktober samlades alla ägare av Önskas butiker för årsmöte, studiebesök och teambuilding i Ängelholm. Helgen började hos Briscapo i Vantinge, där Briscapos VD, Ingemar Persson höll en presentation om företaget och historien bakom. Efter detta var det dags för ett möte med julfokus, följt av glas- och dryckesevent med Matt Knight från Riedel, om vikten av att välja rätt glas.

Under dag två gjorde man studiebesök på Wallåkra Stenkärlsfabrik, med prova på-aktivitet att tillverka varsin produkt. Därefter hölls årsmötesförhandlingar. Dagen avslutades med teambuilding på restaurang Orangeriet i form av gemensam matlagning, under ledning av kökschef Andreas Wennborg.

Önskas årsmöteshelg är ett tillfälle för alla kedjans handlare att göra sin röst hörd och vara delaktiga i gemensamma beslut. Kan man som butikschef inte medverka under helgen krävs en fullmakt.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.