25.09.2017  |  Furniture  |  Accessories

Världspremiär för ny accessoarkollektion

Vitra utökar med accessoarkollektion

Originalitet, glädje och lekfullhet är nyckelord när Vitra lanserar sin nya accessoarkollektion, som premiärvisades i Stockholm under augusti 2017.

Vitra Accessories Collection omfattar ett ständigt växande sortiment av designobjekt, accessoarer och textilier som tillverkas av det schweiziska möbelföretaget. Samlingen är baserad på klassiska mönster och föremål utformade av formgivare som Alexander Girard, Charles och Ray Eames samt George Nelson, men omfattar också objekt av samtida designers, till exempel Ronan och Erwan Bouroullec och Jasper Morrison.

Eames House Bird by Vitra har traditionellt bara tillverkats i svart, men finns nu även tillgänglig i begränsad upplaga i en behaglig vit nyans.

www.vitra.com

Tel.: 0768-68 48 40

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.