14.01.2018  |  Interior  |  Design

Växtinspirerad mönsterglädje

Åhléns i designsamarbete med Abigail Borg.

Åhléns fortsätter samarbetet med den prisbelönta brittiska illustratören och mönsterdesignern Abigail Borg, och lanserar den 17 januari en ny och mer omfattande kollektion. Samarbetet inkluderar två mönster, med inspiration från växtriket, och omfattar bland annat en fåtölj, bänk, lampskärmar, kuddar, gardiner, lakan, förvaring och köksprodukter. En stor del av föremålen i kollektionen är Bra val, Åhléns egen benämning för varor som tar extra hänsyn till människor och miljö. Till exempel är flera av produkterna tillverkade i ekologisk bomull, respektive FSC-märkt trä eller trämassa.

https://www.ahlens.se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.