26.04.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Vår och sommar i Mumindalen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Mumintrollen är ute på nya äventyr i vårens kollektion av termosmuggarna To Go Click och vattenflaskorna Keep Cool.

Mumintrollen, Snusmumriken, Lilla My, Sniff och Snorkfröken har landstigit på hattifnattarnas ö. Där utforskar de den exotiska skog i mitten av ön medan Muminmamman gräddar pannkakor på stranden. Och just Muminmamman innehar huvudrollen på den grå To Go-muggen och vattenflaskan.

En magisk hatt har förvandlat Mumintrollet till ett märkligt litet väsen, men som tur är känner Muminmamman igen sitt lilla Mumintroll på ögonen, och då blir han genast förvandlad till sig själv igen. Lättade kan de ge varandra en varm kram. 

Den svensktalande författaren och konstnären Tove Jansson, som växte upp i Finland, uppnådde världsberömmelse som skaparen av Mumin-berättelserna, skrivna och illustrerade mellan 1945 och 1980. Berättelserna om Mumintrollen och deras vänner har översatts till över femtio språk och de vita, trinda trollen med sina stora näsor älskas av människor i alla åldrar över hela världen.

Med termosmuggen Mumin To Go Click kan du njuta av varma och kalla drycker när du är ute på stan, reser ute i världen, tar en promenad i skogen eller bara på väg till och från skolan eller jobbet. Med To Go Click-muggen undviker du engångskoppar genom att ta med ditt eget kaffe eller te. Muggen är lätt att använda: tryck lätt på toppen så öppnas muggen och du kan dricka från vilken sida du vill. Tryck igen och muggen stängs.

Termosmuggen Mumin To Go Click finns i versionerna 0,2 l och 0,4 l och har en stålkropp med vakuum för att garantera att din favoritdryck förblir varm eller kall i flera timmar -
tillräckligt för ett ordentligt äventyr. Oavsett om du föredrar vanligt vatten, juice, iste eller läsk när du är ute på språng är Mumin Keep Cool-dricksflaskan perfekt för att hålla din favoritdryck kall och du slipper köpa flaskor för engångsbruk.

Mumin-dricksflaskan är av rostfritt stål av hög kvalitet, rymmer 0,75 l och kan fyllas på om och om igen. Figurerna på muggen och dricksflaskan inkluderar Mumintrollet, Snusmumriken, Muminpappan, Lilla My och Snorkfröken.

Tags: Stelton A/S

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.