21.09.2022  |  Interior  |  Accessories

Vakna upp från en god natts sömn

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Parkera din mobil utanför sovrummet och byt ut den mot en klassisk väckarklocka istället. Du kommer med största sannolikhet att upptäcka att du får en lugnare och mer sammanhållen sömn. Undersökningar visar att nästan var 5:e person kollar sin mobiltelefon under natten.

Okiru” betyder ”att vakna” på japanska och den japanska designern Kazushige Miyakes önskan var just att skapa en väckarklocka i en snygg och funktionell design som inbjuder till en lugn start på dagen. I designen följer funktion och färg varandra så att det är enkelt att ställa klockan och larmet. Väckarklockan är tyst och har en snoozefunktion som aktiveras med en lätt beröring av klockan. Samma lätta beröring kan när som helst aktivera ett mjukt ljus som gör att klockan kan avläsas på natten utan att du störs av ett starkt ljus.

Använd Okiru i sovrummet eller på andra ställen där det behövs en diskret tidsangivelse, som i köket eller hallen.

Okiru finns i färgerna ”black”, ”rose” och ”light blue” och finns på nätet och i butik från september 2022.

Produktinformation
Okiru Väckarklocka
 - Material: ABS-, PP-, AS- og TPR plast
 - Färg: Black, light blue, rose
 - Mått: 8 x 4 x 8 cm
 - Rek. pris: SEK 549

Design: KAZUSHIGE MIYAKE
Kazushige Miyake är en japansk formgivare med examen från designavdelningen vid Tama Art University i Tokyo. 2005 grundade han sin egen designstudio, Miyake Design, som strävar efter att designa funktionella och tidlösa produkter till hemmet. Han är känd för sitt enkla formspråk där produktens funktionalitet är lätt att avläsa i designen. Karakteristiska drag är organiska former som mjukar upp produkten och gör den behaglig att titta på och hålla i.

Mer från Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.